Attitude – část 2.

autentický zážitek na Mauríciu

Vydáno 4. 10. 2019
Zažijte ostrov Mauricius tak trochu jinak než v klasických resortech... Značka Attitude má celkem 9 resortů od těch tříhvězdičkových až po pětihvězdičkové. Vyniká svým zajímavým konceptem a přívětivým servisem, díky čemuž se do jejich hotelů budete vždy rádi vracet. Ve vybavení interiérů je kladen důraz na použití přírodních materiálů, které mnohdy překvapí svojí nápaditostí (např. stolky vyrobené ze starých palet a sudů, sloupy omotané rybářským lanem, světla ze zavařovacích sklenic, či dětský klub posazený do pirátské lodi...) Každý resort má své osobité kouzlo a cílí na zcela autentický zážitek z dovolené pomocí konceptu Otentik. Část portfolia Attitude je vyhrazeno pouze pro dospělé, část zase cílí na rodiny s dětmi. Díky tomu si zde každý najde to své.
Attitude – část 2.

Zilwa Attitude ****

Velmi charismatický resort leží na severním pobřeží Mauricia na okraji malé vesničky. Doporučujeme jej především pro rodiny s dětmi, ale je vhodný i pro dvojice. Rodiny zde najdou spoustu aktivit, speciální rodinné pokoje, mělčí moře pro bezpečné koupání dětí nebo skvělý dětský klub v pirátské lodi. Dvojice si zde díky rozčleněnému pobřeží na tři pláže s různými výběžky vždy najdou své klidnější místo na odpočinek. Potřebují-li uniknout do ještě většího klidu, mohou využít transfer lodí, která pendluje během dne na nedaleký ostrůvek (zde lze uspořádat i soukromý svatební obřad). Podrobné info o Zilwa Attitude. 

Lagoon Attitude ****

Nejnovější přírůstek do rodiny Attitude z konce roku 2019. Lagoon Attitude přijímá pouze dospělé osoby od 18 let, díky čemuž nabízí velmi klidné a odpočinkové prostředí. Tomu nahrává i jeho poloha v obklopení zeleně a zcela mimo město či vesnici. Je skvělou volbou pro dvojice na svatební cestě či rovnou pro uspořádání svatby. Také je vhodný pro všechny dospělé, kteří si chtějí odpočinout od křiku dětí a odreagovat se od shonu každodenního života. V základu je rovnou s All Inklusive. Podrobné info o Lagoon Attitude.

Emeraude Beach Attitude ***

Oblíbená varianta pro ty, kteří si chtějí užít autentickou dovolenou na Mauriciu v prostředí maličkého rodinného hotelu, ale nechtějí utrácet za luxusní resorty. Přes malou nefrekventovanou silničku leží dlouhatánská nádherná pláž, jenž se řadí k nejkrásnějším na Mauriciu a můžete po ní dělat dlouhé procházky. Emeraude Attitude je v základu rovnou s All Inklusive a je určen pouze pro dospělé. Je vhodnější spíše pro klidnou dovolenou, leží dál od městečka na východním pobřeží ostrova, které je vhodné od října do dubna . Podrobné info o Emeraude Beach Attitude. 

Tropical Attitude – vily ***/*

Unikátní koncept kvalitního tříhvězdičkového resortu nabízí ubytování v privátních vilách s vlastním bazénem. Je určen pouze pro dospělé a cílí na ty, kteří chtějí mít zázemí klidného resortu s přívětivým servisem, ale zároveň rádi vyjedou objevovat krásy ostrova. Užší pláž má místy vstup do moře kamenitější, k plavání lze využít přístupu z mola. Resort také pořádá 2x denně zdarma transfer na krásný ostrůvek Ile aux Cerfs s idylickou pláží. Leží na východním pobřeží Mauricia a není tedy vhodný celoročně.  Podrobné info o vilách Tropical Attitude. 

PŘEDSTAVENÍ HOTELŮ PARADISE COVE, THE RAVENALA, RECIF, COIN DE MIRE. 

Autor: Burianová Jana


Nahoru