Jsem nová posila

Nejen představení Dominiky

Vydáno 19. 8. 2019
Mám ráda Asii a vždy se budu ráda vracet na Filipíny, kde jsem strávila pracovně několik měsíců. Na Filipínách mě nejvíc fascinuje bezprostřednost místních obyvatel, věčný optimismus a laskavost. Mimo to je tam krásná příroda. Mám procestovaný kus Indonésie a taktéž jsem bydlela půl roku na Srí Lance. Obecně se zajímám o asijské země a kulturu.
Jsem nová posila

Někteří z Vás jistě zaznamenali článek zveřejněný v březnu a taky fakt, že Dovolená Snů hledá novou posilu. Jak probíhá takové výběrové řízení z pohledu uchazeče?

Nejsem typ člověka, který dokáže chodit do práce aniž by ho bavila a naplňovala. To se mi ale právě děje a chci tuto situaci změnit. Jeden večer sednu k notebooku a procházím nabídky až narazím na titulek: Nabídka nemoci z povolání, referent cestovní kanceláře. Inzerát mě natolik zaujme, že i když hledají někoho do Prahy (já jsem z Uherského Hradiště), tak ještě o půlnoci sepisuji motivační dopis a zasílám životopis. O pár dnů později mi zvoní telefon a během chvilky mám domluvený pohovor. Jelikož vím, že Dovolená Snů má kancelář také v Brně říkám si, že by nebylo marné se zeptat i na tuto variantu. Měla bych to blíž. Po příjezdu do Prahy mířím rovnou do kanceláře. Nejsem nijak nervózní, ale jakmile stojím před budovou ve které se kancelář nachází přece jen to na mě trochu doléhá. Dodávám si kuráž a vcházím do budovy. Hlavně musím zachovat klidnou hlavu, říkám si. Tento „state of mind“ mi moc dlouho nevydrží jelikož po příchodu do kanceláře mi velmi sympatická paní (nyní moje kolegyně) předává menší test s různými otázkami. Je zde např. překlad angličtiny či otázky z cestovního ruchu, všeobecné znalosti. Tohle asi nikdo z uchazečů nečekal, včetně mě. Mám na to 15 minut (což zdaleka nestačí) a tak mám tušení, že tato první zkouška je jen jakýsi trik, jak uchazeče vyvést z míry 🙂 Vyplním co můžu a jdu na pohovor. Paní majitelka i pan Antoš na mě mají spoustu, opravdu spoustu otázek a konverzace plyne. Nejoblíbenější otázka pana Antoše „a proč?“ zazní tak 100x a já nakonec odcházím z pohovoru po více než hodině. Hodnotím to z mé strany pozitivně a spíše než pohovor to ke konci bylo příjemné povídání s touto sympatickou dvojicí.

Po delším čekání se nakonec dočkám telefonu od paní majitelky, že pokud mám zájem tak mohu nastoupit. Teď nebo nikdy říkám si. „Šlo by to i do Brna?“ ptám se. V tu chvíli jsem čekala negativní odpověď, ale opak je pravdou. A tak jsem se stala součástí týmu Dovolené Snů 🙂

Mé jméno je Dominika, je mi 25 let. Jak už jsem zmínila, jsem z Uherského Hradiště, ale již dlouho bydlím v Brně. Obor, který jsem na škole studovala byl Hotelnictví a cestovní ruch a moje první pracovní zkušenost v tomto oboru byla pozice letušky. Dále jsem pracovala ve firmě, která zprostředkovává letenky a díky těmto pracím jsem se dostala do světa a mohla cestovat.

Cestování mě moc baví a nedovedu si to bez poznávání nových míst představit. Mám ráda Asii a vždy se budu ráda vracet na Filipíny, kde jsem strávila pracovně několik měsíců. Na Filipínách mě nejvíc fascinuje bezprostřednost místních obyvatel, věčný optimismus a laskavost. Mimo to je tam krásná příroda. Mám procestovaný kus Indonésie a taktéž jsem bydlela půl roku na Srí Lance. Obecně se zajímám o asijské země a kulturu. Nikdy nepohrdnu šálkem dobré kávy a volný čas ráda trávím v přírodě, s přáteli. Na Srí Lance jsem propadla surfingu a chtěla bych se v něm zdokonalit.

Nyní na konci srpna mám připravenou pracovní cestu na Mauricius, kdy projedu všechny důležité resorty pro prodej v DOVOLENÉ SNŮ. Na konci roku mne pak čeká ještě Dubaj a okolní emiráty.
Ráda Vám poradím ohledně destinací a těším se na společnou spolupráci.

Autor: Dominika Uřičářová


Nahoru