Attitude – část 1.

autentický zážitek na Mauriciu

Vydáno 4. 10. 2019
Značka Attitude vlastní na Mauriciu celkem 9 resortů od tříhvězdiček až po pětihvězdu. Do jejích hotelů se vždy moc rádi vracíme, protože její styl je výjimečný a nenajdete ho jen tak kdekoliv na světě. Interiéry jsou vybaveny velmi nápaditě s použitím místních materiálů jako např. stolky vyrobené ze starých palet a sudů, sloupy omotané rybářským lanem, světla ze zavařovacích sklenic, či dětský klub posazený do pirátské lodi... Každý resort má své osobité kouzlo a cílí na zcela autentický zážitek z dovolené.  
Attitude – část 1.

Pomocí speciální aplikace poznáte Mauritius jako místní a dostanete se mimo hlavní turistické oblasti. Máte možnost povečeřet u místní rodiny, naučit se hrát na místní nástroje, či si zakoupit ručně vyráběné suvenýry od místních obyvatel, které Attitude intenzivně podporuje. Ať už zvolíte kterýkoliv z Attitude hotelů, budete mile překvapeni rodinnou atmosférou a velmi přívětivými lidmi.

Paradise Cove *****

Nejluxusnější z Attitude resortů leží v uzavřené zátoce na severním pobřeží Mauricia. Menší soukromá plážička ústí do bezpečné mělké laguny vhodné na smočení či lenošení. Jedná se vlastně o takový přírodní bazén doplněný na jedné straně malým vodopádem. Zaplavat si v hluboké vodě pak můžete z mola. Paradise Cove cílí na zamilované dvojice a páry toužící po klidu a odpočinku (nepřijímá děti pod 18 let). Má super infinity bazén s výhledem na oceán a okolní ostrůvky. V září 2019 po kompletní rekonstrukci. Podrobné info o Paradise Cove. 

The Ravenala Attitude ****

Kvalitní čtyřhvězdička je skvělou volbou pro aktivnější rodiny s dětmi, pro které nabízí velmi prostorné rodinné pokoje a spoustu vyžití. Po levé straně lemuje pozemky resortu řeka Citron, podél které se můžete vydat na procházku až k staré pevnosti s koloniálním zámečkem (patřící k pozemkům sousedního resortu Maritim) a malému vodopádu. Výhodou Ravenala Attitude je také širší All Inklusive, v rámci kterého se můžete stravovat v sedmi restauracích. Poloha na západním pobřeží dovoluje cestovat celoročně. Zátoka Balaclava je chráněným podmořským parkem. Podrobné info o The Ravenala Attitude. 

Recif Attitude ***/*

Maličký butikový hotýlek s příjemným designem a rodinnou atmosférou je posazen u skalnatějšího pobřeží na severozápadě Mauricia (pláž je písečná, v moři jsou skalky). Je určen pouze pro dospělé. Doporučujeme pro aktivnější jedince, kteří neplánují celý pobyt zůstávat na resortu, ale rádi budou objevovat krásy ostrova. Recif Attitude ocení také milovníci šnorchlování. Výhodou je klidná poloha, ale zároveň možnost docházky do menšího městečka, kde můžete vyzkoušet i místní restaurace. Severozápad je vhodný k celoroční dovolené. Podrobné info o Recif Attitude. 

Coin de Mire Attitude ***/*

Nově zrekonstruovaný resort svou kvalitou odpovídá lepší trojhvězdě. Dlouhá písečná pláž leží od resortu přes místní silničku. Je lemována rybářskými loďkami a má úchvatný výhled na fotogenický ostrůvek Coin de Mire. Coin de Mire je vhodný zejména pro rodiny s dětmi. Výhodou je blízkost městečka a poloha na severu, díky čemuž sem lze cestovat celoročně. Podrobné info o Coin de Mire Attitude. 

Autor: Burianová Jana


Nahoru